נעים מאד, אני שמרית הילל

 

כשהכרתי את בעלי, המומחיות שלי הייתה ערבוב קורנפלקס בחלב, אבל כשראיתי את המקרר המלא של אמא שלו - הבנתי שאני רוצה גם! ההתחלה הייתה קשה ואני מאוד עדינה…אבל אחרי כמעט שני עשורים במטבח, ארבעה ספרי מתח, תוכנית טלוויזיה (זמן מיסטיקה), ריאליטי אחד מנצח (המטבח המנצח) , ספר בישול ותובנות לחיים (המתכון המנצח) ותוכנית בישול ב"רשת" (מתכונים לחיים עם ללי ושמרית) – אני מרגישה שיש לי מה לתת לכם כדי להפוך את המטבח למקום ידידותי יותר ואת החיים לטובים יותר, עם מתכונים קלים, מהירים, מינימום טיגון ומקסימום הנאה והצלחה.

הבלונים המתוקים, העוגות המעוצבות, המארזים, העוגיות וכל המתוקים שלי התפתחו לאט מתוך אהבה גדולה לעולם הקונדיטוריה. למדתי באינספור קורסים וסדנאות מקצועיות וסיימתי קורס מקצועי ב "דנון" ואני עדיין לומדת ומתפתחת בכל יום. האהבה הגדולה שלי למטבח בפרט ולאנשים בכלל, גרמה לי להתפתח לכיוונים חדשים, שגורמים לאנשים אושר, שמחה ומספקים להם הרבה רגעים מתוקים של הנאה צרופה. זה הכיף שלי. הקורונה גרמה לנו לעצור ולחשוב על ההתפתחות שלנו ואני, שבמקצועי אני קואצ'רית ויועצת זוגית, הבנתי שגם אני צריכה להתפתח לכיוונים אחרים וכמו שאני מסבירה ללקוחות שלי – להשתמש בחוזקות שלי כדי לגדול. היום אני יכולה לומר בכיף גדול שאני עושה את זה בכל יום מחדש והצלחתי למצוא את הדרך שלי לליבם של אנשים, גם בתקופה מאתגרת כזו..אני מעלה המון מתכונים לאינסטגרם שלי ותוכלו בכיף לפנות אליי בקשר אליהם, או בעצם – בקשר לכל דבר שבא לכם! אני פה תמיד והעיקר – שיהיה לנו טעים בבטן וטוב בלב
שמרית