סלט ברוקולי אליפות

כל נושא ה "שאריות" תמיד מאוד רגיש אצלי. כלכך הרבה פעמים אני נתקעת עם חצי ברוקולי, חצי כרוב ועוד מלא "חצאים" כאלו מעצבנים שרק מחכים שאזרוק אותם לפח.. אבל לא, חמודים שלי. לא זורקת! עוצרת, חושבת, לפעמים יוצאת לרוץ כדי לחשוב יותר טוב , אבל בעיקר – לא זורקת

מציעה לכם להשתמש באותו רעיון – שימו על השיש כל מיני שאריות וחצאי שקיות שנשארו לכם ותחשבו מה אפשר לעשות איתם.. סלט הברוקולי הזה הוא יופי של רעיון וכן – הברוקולי חי ולא עובר בישול

סלט ברוקולי אליפות
מנות: 4 מנות
זמן הכנה: 10 דקות

:מצרכים

 ראש ברוקולי חי וקצוץ קטן קטן כולל הגבעול, לא כולל העלים שלו *
חצי בצל אדום קצוץ *
חופן חמוציות *
חופן זרעי חמניה *

:לרוטב

1/2 כוס מיונז - השתמשתי בלייט *
 שתי כפות חומץ *
מעט פלפל *
אפשרות – כף דבש *
:הוראות הכנה

?מה עושים עם כל הטוב הזה

מערבבים בקערה אחת את הברוקולי, הבצל, החמוציות וזרעי החמנייה *
מערבבים בקערה שנייה את הרוטב . טועמים ומתקנים אם צריך *
מערבבים ומגישים. אפשר גם להכניס אותו למקרר עם הרוטב.יש מצב שהוא רק ישתבח*
תובנות ומתכונים למטבח ולחיים

Newer Post