קרן היא החיים שלי. חודש אחרי שהכרתי אותה ושבוע אחרי שהבנתי את זה, היא עברה עם המשפחה שלי לפרברי ארצות הברית ומאז, כבר עשר שנים, אני מתגעגעת אליה ומשתדלת לראות אותה לפחות פעם בשנה. נכנסנו להריון יחד (כל אחת עם בעלה, אל תתלהבו לי) וילדנו כמעט יחד והמשפחות שלנו קשורות כאילו היינו, נו, משפחה.
קרן היא מארחת מופלאה ויש לה מתכונים מדהימים. באחת החופשות שלה בארץ, כשהייתי בצילומים למטבח המנצח וחיפשתי רעיון לקינוח מעניין, נכנסנו שתינו למטבח ויצא הקינוח המדהים ומהיר הזה ומאז, כשאני צריכה להכין משהו מהר מהר – זה הקינוח שלי.
2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות או תבנית חד פעמית עגולה (יישאר קרמל על התבניות והכי נוח זה לזרוק לפח אחרי שהעברנו לצלחת הגשה)

מצרכים
- 1 פחית חלב ממותק
- 1 כוס חלב
- 100 גרם קוקוס טחון
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
הוראות הכנה
מה עושים עם כל הטוב הזה?
- מחממים תנור ל 160 מעלות ומניחים תבנית גדולה עם מים עד לחצי הגובה
- בקערה מערבבים את פחית החלב הממותק, שופכים לפחית את החלב הרגיל ומוסיפים גם אותו (אותה כמות של החלב הממותק). מוסיפים גם את הקוקוס והחלמונים ומערבבים היטב
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הקוקוס.
- לקרמל : ממיסים את הסוכר במחבת עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.
- מעבירים את הקרמל החם לתבנית ומעליו יוצקים את הבלילה.
- מניחים את התבנית בתוך התבנית הגדולה עם המים ואופים כשעה עד להשחמה והתייצבות.
- הופכים לצלחת הגשה דקה אחרי שהוצאנו מהתנור (זהירות..) על מנת שהקרמל יינזל מהצדדים ויהפוך את הקינוח הזה לחגיגה של ממש. לא קרה כלום אם יישאר קצת קרמל על התבנית – זה ממילא הולך לפח.
- מקררים עד להגשה.
- ניתן לקשט במעט קוקוס מעל.
